Μ.Αντύπα 62-66 - Νέο Ηράκλειο Τηλ.: 2102718724 
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ashtanga Vinyasa Yoga become a master in Yoga

"Το φώς που διοχετεύει η yoga στη ζωή μας είναι μοναδικό,είναι μεταμορφωτικό.Δεν αλλάζει απλός τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα μεταμορφώνει το πρόσωπο που τα βλέπει."

BKS Iyengar


yoga-liana-004ASHTANGA VINYASA YOGA

Είναι το φιλοσοφικό σύστημα προσωπικής ανάπτυξης που συνδέει με αξιοσημείωτο τρόπο τις στάσεις (Asana)με την αναπνοή (Pranayama) ανοίγοντας τους πυλώνες της ροής.
Σκοπός μας η τέλεια ευθυγράμμιση και ενδυνάμωση του σώματος η εκπαίδευση της αναπνοής η συγκέντρωση του Νου,η αφύπνιση που οδηγεί στη μακαριότητα του πνεύματος δηλαδή στην " Μεταμόρφωση".


Το πρόγραμμα διδασκαλίας της σχολής "STADIUM PRO" βασίζεται στο "Οκτάπτυχο σύστημα" του Pantanjali έχοντας ως στόχο όχι μόνο την ανάπτυξη των σωματικών δυνατοτήτων αλλά όπως προστάζει η ετυμολογία της λέξης "yoga" yuj-ένωση, ανάπτυξη σωματικών-συναισθηματικών και διανοητικών ικανοτήτων του εκπαιδευομένου.


Η προσέγγιση μας βασίζεται στον σεβασμό ,στην εμπειρία και στην υπεύθυνη καθοδήγηση των άρτια καταρτισμένων δασκάλων μας.
Με τη διδασκαλία και την πρακτική των asana οδηγούμαστε σε μια βαθύτερη αντίληψη του σώματος μας,κινούμαστε δυναμικότερα με ασφάλεια,βελτιώνοντας την υγεία του φυσικού μας σώματος και αυξάνοντας ταυτόχρονα τη ζωτική μας ενέργεια.


yoga-liana-037Με την εκμάθηση και πρακτική εφαρμογή των τεχνικών αναπνοής(Pranayama)σε συνδυασμό με την εξάσκηση συγκέντρωσης(Dharana) και του διαλογισμού (Dhyana) αρχίζει ένα ταξίδι ανακάλυψης πτυχών του Πραγματικού Εαυτού μας και οδηγούμαστε στο μονοπάτι της συνειδητότητας.


Μέσα από την μελέτη της φιλοσοφίας της yoga,των κανόνων πειθαρχίας, αποχών-χαλιναγωγήσεων (Yama)-τηρήσεων (Niyama)
κατανοούμε τη δομή και την ουσία της ταυτόχρονα.


Με τη μελέτη των κειμένων του αρχαιότερου φιλοσοφικού συστήματος προσωπικής ανάπτυξης θα αγγίξουμε την αληθινή γνώση (Jnana) κατακτώντας ταυτόχρονα ενα πιστοποιημένο πτυχίο Yoga.